Jaarvergadering: 31 maart

Jaarvergadering Wijkvereniging Roomburg

De plannen voor 2015: Wijkvisie maken, Roomburg schoon en zuinig, jaarfeest 5 sept, etc. Zie hieronder het Activiteitenplan.

De mensen voor 2015: vier enthousiaste extra mensen hebben zich gemeld voor het bestuur (zie hieronder), nog meer zijn actief in de wijk, en uw inzet en suggesties zijn ook van harte welkom!

Het geld voor 2015: de gemeente en diverse fondsen hebben potjes beschikbaar, die we graag willen aanspreken om nog meer voor onze mooie wijk te kunnen doen.

Wanneer: 31 maart 20.00 uur, zaal open 19.30 uur, afsluiting rond 21.30 uur met een drankje.

Waar: De Arcade

Affiche jaarvergadering 2015, Activiteitenplan 2015 Jaarafrekening 2014 Begroting 2015

De kandidaten voor het bestuur:

  • Lahbib El houari woont aan de Vitruviuslaan. Hij wil zich vooral inzetten voor de sociale cohesie in de wijk, onder meer als contactpersoon voor het sociaal wijkteam.
  • Gerda Jans woont aan de Octavialaan. Zij heeft het initiatief genomen voor een commissie duurzaamheid en wil ook meedoen in de redactie van de ROME-krant.
  • Egbert Sneller woont aan de Senecastraat. Hij wil zich in eerste instantie vooral storten op de organisatie van het volgende wijkfeest op 5 september.
  • Jaap Stokking woont aan de Minervalaan. Hij is bereid voorzitter te worden en wil zich o.a. inzetten voor contacten met de gemeente, duurzaamheid en de website.
  • Liesbeth Dijkdrent en Reini Hulsker vormden afgelopen jaar het bestuur en willen graag verder als secretaris (en drijvende kracht achter de ROME-krant) en penningmeester.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>